Lattia- ja seinäpinnoitus on kestävä ratkaisu

Lattia- ja seinäpinnoitukset

Kestävä ja ekologinen

Lattiapinnoituksissa käytetään polyuretaania, epoksia sekä akryylia. Pinnoituksiin voidaan valita useita värejä ja sävyjä. Lattioiden pinnoittamisen lisäksi pinnoitusta voidaan käyttää seinissä.

Virastojen, koulujen, sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen lattiapinnoituksissa tärkeintä on ekologisuus ja kestävyys. Erilaisten lattiapinnoitteiden kiistattomina etuina on sen helppohoitoisuus ja saumattomuus. Ominaisuuksien johdosta viihtyvyys lisääntyy ja sisäilman laatu paranee huomattavasti verrattaessa perinteisiin ratkaisuihin. Sokkelipinnoitteen voi asentaa lujuutensa vuoksi portaikkoon

Mitä lattian pinnoittaminen maksaa?

Lattiapinnoituksen hinta elää kohteen pinta-alan ja materiaalivalintojen mukana. Pitkäikäisyyden johdosta kestävä lattiapinnoite maksaa itsensä takaisin nopeasti. Helposti hoidettava lattia säästää myös aikaa puhtaanapidon suhteen.

Pinnoitukset myös kaakelin tai muovimaton päälle

Lattiapinnoitus voidaan tehdä kaikenlaisille lattiapinnoille. Muovimaton tai kaakelien päälle pinnoittaminen on kustannustehokasta. Asiakas säästää tarpeettoman purkutyön kustannukset ja byrokratian lupahakemusten osalta, kun pystymme pinnoittamaan olemassa olevan kosteussulku järjestelmän päälle myös kerrostaloissa. Kaikilta pinnoitteilta vaaditaan sisäilmanvaatimukset täyttävät EU standardit. Tuotteiden päästöt ovat erittäin vähäisiä jonka johdosta ne sopivat jokaiseen kohteeseen.

Mihin kohteisiin lattiapinnoitteet sopivat?

Lattiapinnoitteilla saadaan ratkaisu kaikkiin kohteisiin. Uudisrakennus- ja saneerauskohteissa pinnoitteilla saadaan aikaan uniikki ilme autotalleihin, saunatiloihin ja vaatehuoneisiin. Jälkikasvun huoneet voidaan personoida villeimmillä ideoilla eri värisävyjä käyttäen. Pinnoitteet voidaan levittää kostealle alustalle, jolloin muu rakentaminen ei viivästy kohteessa.

Käyttökohteet: